Hívjon minket most!

+36 209 333 880

 

Esküvőszervezés

Ha party… legyen party service… legyen a PARTEAM!!

Hívjon minket most!

+36 209 333 880

Esküvőszervezés

Ha party… legyen party service… legyen a PARTEAM!!

Esküvőszervezés

Esküvői koordinátor

A „nagy nap” lebonyolítása egy jól szervezett esküvő összetett, sokszor több szolgáltató munkájának összehangolását igénylő szervező munka, mely sok apró részlet pontos egymásra épüléséből épül fel, ahhoz, hogy minden gördülékenyen menjen, ajánlott egy kézben tartani a lebonyolítást. Ezt a feladatot az esküvői koordinátor látja el. E szolgáltatásunk különösen azoknak nélkülözhetetlen, akik alapvetően maguk szervezik esküvőjüket, így az esemény napján már nem tudnak a tényleges lebonyolításra figyelni, és több időt és figyelmet szeretnének saját maguknak, illetve a nagy napnak szentelni. A koordinátori munka az alábbi részfeladatokból tevődik össze:

 • Személyes találkozás az esküvő előtt
 • Helyszíni jelenlét az előkészítő munkák kezdetétől a búcsúzásig.
 • Kapcsolattartás az alvállalkozókkal (fotós, videós, dekoratőr, virágkötő, zenekar, cukrász, catering, helyszín, ceremóniamester, anyakönyvvezető, technika, a rokonság segítői, stb)
 • A dekoráció kivitelezésének ellenőrzése
 • A helyszín megfelelő berendezésének ellenőrzése
 • A terítés és a szerviz előkészítésének ellenőrzése
 • A vállalkozói szerződésekben foglaltak biztosításának ellenőrzése
 • Az esküvői forgatókönyv „betartása”, programok összehangolása
 • Fotós, videós irányítása, ne legyenek elszalasztott pillanatok
 • Zenekar (DJ) irányítása
 • Felmerülő problémák megoldása – eseti probléma megoldás –
  az ifjú pár, örömszülők bevonása nélkül

Hogy a „nagy nap” gondtalan és emlékezetes legyen!

Milyen a tökéletes esküvő?

 Milyen a tökéletes esküvő?

Minden menyasszony a tökéletes esküvőről álmodik. Amikor a nagy nap megszervezésére kerül a sor, nem várt akadályok sora keresztezheti a képzelet megvalósulását. Azonban nem kell, hogy ez így legyen!

Ha profik dolgoznak az esküvőszervezésen, azzal rengeteg tehertől megszabadulhat. Mi azért dolgozunk, hogy ne a párnak kelljen idegeskedni a helyszín bérlése, a virágdekoráció megléte vagy az asztalterítő minősége miatt. Számunkra különösen fontos, hogy a házasulandók stressz nélkül, boldogan és elégedetten álljanak az oltár elé.

A tökéletes esküvő nyitja tehát nem a díszek színében, a felszolgált ételek és italok mennyiségében rejlik.

A titok csupán annyi, hogy Önök gondtalanul élvezhessék az esemény minden pillanatát anélkül, hogy bármi más elterelné a figyelmüket a boldogságról. Mi ezért dolgozunk!

Az esküvőszervezés olyan hivatás, amelyben emberek életének legszebb napja van a kezünkben. Ezért mindent megteszünk annak érdekében, hogy valóban a legszebb legyen.

Ha profi esküvőszervező céget keres, vegye fel velünk a kapcsolatot még ma!

Esküvő a budai várban

Esküvő a budai várban

Esküvőt szervezni egyszerre izgalmas kötelesség és hatalmas felelősség, mely számos buktatóval és kihívással jár. Minden ifjú jegyespár azt szeretné, ha a végeredmény káprázatos helyszín, ínycsiklandozó menüsor, szórakoztató zene és ezzel együtt felejthetetlen élmények lennének.

Ha valóban ezeket szeretné viszontlátni a nagy napon, akkor segítségre lesz szüksége. Vegye fel velünk a kapcsolatot, és a mi segítségünkkel több teendőt ki is pipálhat a végtelennek tűnő esküvői listán.

Cégünk nem csak nívós catering szolgáltatással biztosítja a kreatív esküvői menüsort, de kapcsolatainknak köszönhetően olyan exkluzív helyszíneken is ünnepelhet, mint amilyen a Budai Vár.

Csodásan hangzik ugye? A Habsburg Királyi Bálterem vagy az Erdődy-Hatvani Palota ünnepi terme méltó helyszínéül szolgálnak egy új közös élet kezdetének megünnepléséhez.

Bízza ránk a rendezvényszervezéssel járó feladatokat, és törődjön az igazán fontos dolgokkal! Részletes tájékoztatásért és árajánlatért vegye fel velünk a kapcsolatot a megadott elérhetőségek egyikén!

Tavaszi esküvő? Ezekre érdemes figyelni!

Tavaszi esküvő? Ezekre érdemes figyelni!

A tavasz az esküvők időszaka és nem véletlenül! A virágzó kertek, a hosszabb nappalok és a csodálatos tájak meséssé teszik ezt az időszakot. Íme, néhány tipp tavaszi esküvőhöz:

A tavasz és a nyár során folyamatosan virágzik valamilyen csoda, mint például a pünkösdi rózsa, így pedig igazán gyönyörű tavaszi színeket vihetünk a díszítésbe. A csodálatos virágokat persze nem csak a helyszín dekorálásához és a csokrokhoz tudjuk felhasználni, hanem például hajunkba is tűzhetjük őket, ugyanis a virágokkal díszített konty, fonás vagy loknis haj idén nagyon divatos. A tavasznak hála szervezhetjük esküvőnket a szabadba, de a változékony időjárás miatt érdemes gondoskodni a fedett térről is, nehogy a nagy napot keresztülhúzza egy kisebb zápor.

Az apró részleteken kívül persze nagyon sokat számít az esküvői fogadás és maga az esküvői rendezvény helyszíne is, rendezvényszervező cégünk pedig segít ezeknek a feladatoknak az elvégzésében!

Bízza ránk az a rendezvényszervezést!

Esküvői fogadás: mi ma a trendi?

Bárhogyan is tagadnánk, egy lakodalom egyik legjobban várt pillanata az esküvői menüsor. A csodás szertartást követően az összegyűlt vendégsereg végre csillapíthatja éhségét. Lássuk, melyek a legtrendibb desszertek, amikkel nem foghat mellé egy esküvői fogadáson!

Egyre inkább divat külön büfé asztalt kialakítani a desszerteknek, ahol aztán az ízlésesen elrendezett finomságok igazi látványosságként is szolgálhatnak. Még mindig nagy kedvenc a macaron, de az olyan népszerű édességekből is lélegzetelállító tornyokat lehet alkotni, mint a cupcake, minitorták, oreo, sütinyalóka vagy a fánk. Népszerű, ha a jól ismert desszertek más formában kerülnek tálalásra, így kerülhet az asztalra desszertkrém shotos poharakba, de mini tortácskákat is pálcikára lehet tűzni.

Az ismert réteses tálak helyett engedje el a fantáziáját és valósítsa meg gyermekkora ábrándképeit! A vendégek miért ne meríthetnének popcornos bödönökből az esküvői fogadáson, nyalhatnának fagylaltot vagy majszolhatnának vattacukrot, ugyanígy mártogathatnak friss gyümölcsöket csokiszökőkútba, szürcsölhetnek tejturmixot vagy nosztalgia nyalókát is szopogathatnak.

Keressen minket, és valósítsa meg álmait segítségünkkel a nagy napon!