Hívjon minket most!

+36 209 333 880

 

Szolgáltatásaink

Ha party… legyen party service… legyen a PARTEAM!!

Hívjon minket most!

+36 209 333 880

Szolgáltatásaink

Ha party… legyen party service… legyen a PARTEAM!!

Szolgáltatásaink

Kellemes időtöltés

Velünk együtt mindig kellemesen fogja magát érezni az esküvői vagy céges rendezvényeken.

https://farmbrazil.com.br

Legjobb kiszolgálás

Mi mindig a legjobbat igyekszünk nyújtani Önnek! Bennünk megbízhat, mi Önnek és Önért dolgozunk.

Amit nyújtunk

Szolgáltatásaink

Ha felmerül Önben a rendezvényszervezés gondolata, akkor bizonyára régi kapcsolatait szeretné ápolni, új ismeretségeket akar kötni, vagy egy hivatalos találkozót szeretne könnyedebbé tenni. Talán vendég volt olyan rendezvényen, ahol minden gördülékenyen ment – a catering, a party service, amit mindenki természetesnek vett – és olyanon, ahol egy látszólag kis hiba is rányomta bélyegét az estére, aztán természetesen a vendéglátó imázsára is. Nos, ha Ön ilyen tehertől szeretne mentesülni, mi levesszük válláról a terhet. A Parteam Catering Kft-t azért hoztuk létre 1992-ben, hogy megoldjuk a rendezvényszervezés apró részletkérdéseit.

24/24

Mindig megtalálhatóak és elérhetőek vagyunk, ügyfeleinket készségesen kiszolgáljuk.

Különleges Catering

Speciális eszközeinkkel mi törekszünk arra, hogy Önnek is kényelmesebb legyen a kiszolgálás. Mi megcsináljuk Ön helyett.

Ha party… legyen party service… legyen a PARTEAM!!

Szolgáltatási palettánkat úgy alakítottuk ki, hogy minden igénynek eleget tegyünk, legyen az akár hivatalos, akár szórakoztató jellegű esemény:

party service
 • Kávészünetek
 • Koktélpartik
 • Céges étkezések
 • Üzleti ebédek
 • Konferenciák és vendéglátásuk
 • Álló- és ültetett fogadások
 • Díszebédek és díszvacsorák
 • Szabadtéri összejövetelek (szabadtéri sütögetés)
 • esküvői rendezvények
 • magánjellegű rendezvények, születésnapok, családi események
 • Céges családi napok vendéglátása

Kiegészítő szolgáltatások:

 • Megfelelő helyszín biztosítása
 • Budapest legszebb rendezvényhelyszíneinek biztosítása dekoráció, díszítés
 • Látvány- és műsortervek készítése
 • Neves előadóművészek, zenekarok, konferansziék biztosítása
 • Technikai személyzet és berendezések teljes kelléktára
 • Témaparti – programcsomagok
party service

Egy kis érdekesség: az ókori rendezvények története

Mindig is érdekelte a rendezvényszervezés története, hogy vajon milyen gyökerekhez nyúlik vissza? Az alábbiakban erről tudhat meg érdekességeket!

 • Ha az ókorba visszatekintünk, már az Egyiptomi Birodalomban is rendeztek nagyszabású ünnepségeket, melyek vallási, politikai jellegűek voltak, elsősorban a fáraó tiszteletére rendezték őket.
 • A görög kultúrában az első igazán nagy tömegeket megmozgató eseményre, melyhez összetett rendezvényszervezési teendők voltak szükségesek, i.e. 776-ban került sor, mely a legelső Olimpiai játékok ünnepsége volt.
 • A Római Birodalomban a meghódított területek uralkodói rétege számára szerveztek fogadásokat és gladiátorjátékokat. Ezek az ünnepségek összefogták az embereket, és esetenként a nép figyelmét is elterelték a rossz körülményekről. Volt olyan eset, amikor 182 napon át ünnepeltek a rómaiak!
rendezvényszervezés

Napjainkban a rendezvényszervezés igen sok területre terjed ki, mely számos különféle feladat összehangolását foglalja magába. Amennyiben olyan csapatot keres,
akik számára természetes a profi szervezés, bátran forduljon hozzánk!

Profi rendezvények az egyetemen is!

rendezvényszervezés

Az egyetemi élet számos érdekes és emlékezetes pillanatot tartogat a fiatalok számára – ezek közül is kiemelkednek a különféle bálok és bankettek. Ezeken nem csak jól érezhetik magukat a vendégek, hanem arra is lehetőség van, hogy az egyetemi ifjúság megismerkedjen a hivatalos/félhivatalos események rendjével, szokásaival, ami később még minden bizonnyal hasznukra válik majd az intézmény falain kívül is.

Ahhoz, hogy minden tökéletesen működjön, a rendezvényszervezésben is segítséget nyújtunk!

A rendezvényszervezés és a lebonyolítás legyen a mi gondunk! Önnek csak annyi a dolga, hogy felveszi velünk a kapcsolatot, és elmondja, milyen típusú eseményt szeretne, mi pedig elintézzük a részleteket, akár a helyszín biztosításától kezdve egészen a cateringig. Ha ránk bízza a rendezvényszervezést, akkor méltó módon ünnepelheti meg az egyetem neves eseményeit is, hiszen minőségi szolgáltatást nyújtunk, hogy valamennyi vendég felhőtlenül élvezhessen minden pillanatot.

Forduljon hozzánk bizalommal Ön is! Kollégáink a rendelkezésére állnak, hogy tökéletes rendezvények valósulhassanak meg egyetemeken is!

Rendezzen Ön is céges évzáró bulit!

Lassan közelít az év vége, és kezdenek realizálódni azok az eredmények, melyeket dolgozóink elértek az adott év során, illetve ezzel együtt a cég növekedése, éves bevétele és fejlődése is egészen pontosan meghatározható. Ilyenkor kedves gesztus, ha rendezünk dolgozóinknak egy olyan rendezvényt, melyen egy vacsorával és közös programokkal jutalmazzuk őket, valamint ez remek alkalom az év közbeni eredmények díjazására és így tovább.

Ha magunk szervezzük ezt az eseményt, azzal komolyan kockáztathatjuk a céges buli sikerét, hiszen a rendezvényszervezés számos buktatót hordoz magában. A legjobb, ha egy profi rendezvényszervező cégre bízzuk a dolgot, így szinte nullára csökkenthetjük a céges buli kimenetelét befolyásoló hibaszázalékot. Egy profi catering cég képes úgy levezetni az estét, hogy minden résztvevő tökéletesen elégedett lehessen, és kizárólag pozitív élményekkel távozzanak!

Bízza céges eseményének lebonyolítását rendezvényszervező cégünkre, és garantáltan nem fog csalódni!

céges évzáró buli

Mikor érdemes a hidegkonyha mellett dönteni?

hidegkonyha

A rendezvényszervezés során számos kérdésben döntenünk kell, melyek közül az egyik legfontosabb nem más, mint az étkezés. Különféle események más-más megoldást kívánnak, és van, ahol a hagyomány a segítségünkre van, de olyan is előfordul, hogy bátran dönthetünk, hogy hidegkonyha vagy melegkonyha biztosítsa a fogásokat.

A hidegkonyha elsősorban olyan ételeket jelent, amelyeket főzés nélkül is elő lehet készíteni, gondolunk itt a különféle szendvicsekre, krémekre, salátákra, de ide sorolhatóak azok a tálak is, amelyeket egyszerűen hidegen tálalnak. Ez a megoldás olyankor kerül igazán előtérbe, amikor szabadabb a mozgás a térben, nincsen igazán meghatározott ülésrend például egy állófogadáson. A hidegkonyha egyik nagy előnye, hogy mindenki szabadon válogathat a fogások közül kedve szerint, így sem az adagokkal, sem a menüvel nem igazán lehet probléma, hiszen rendkívül rugalmasan alakítható.

Ha rendezvényt szervez, forduljon hozzánk Ön is, hogy megkönnyíthessük a dolgát! Megéri profikra bíznia a munkát!