Nézzen be hozzánk

Budapest legszebb helyszíneit ajánljuk rendezvényére. Hogy erről meggyőződhessen, egyeztetett időpontban a kiválasztott helyszínt személyesen megmutatjuk Önnek!

Hívjon bátran: (+36) 933 3880

mobile

Hívjon bátran

logo3

Helyszíneink

Mindenhol ott vagyunk

Erdődy – Hatvani Palota

Buda legszebb helyén, a Budai Vár szívében várja vendégeit, a pazarul felújított, elegáns épület. Barokk terméből, valamint intim belső kertjéből felejthetetlen kilátás nyílik a városra. A palota csodálatosan felújított termeiben, akár 180 fő részére nyújt, minden igényt kielégítő helyszínt. Esküvők, céges rendezvények, konferenciák, koncertek álomhelyszíne!

Füvészkert

A Pál Utcai Fiúk – ból megismert környezet, a botanikus kert gyönyörű parkja, és az Ázsia Kert a ROMANTIKUS álomesküvők ideális helyszíne! Az elegancia és a természet tökéletes összhangja kiváló lehetőséget teremt a felejthetetlen esküvői rendezvényhez! A kastélyépület és a park akár 150 fő részére kínál egyedülálló helyszínt a nagy esemény megrendezésére!

Az esküvőhelyszín kiválasztása sosem egyszerű feladat a pároknak, azonban a Füvészkertben mindenki megtalálja azt a hozzá illő hangulatot, amiért itt szeretné kimondani a boldogító igent.

Ez a különleges és egyedülálló Botanikus Kert már 1847 óta áll mostani helyén. A terület régen a Festetics család birtokában volt, a vadászkastéllyal együtt levitra kopen. Napjainkban közel 250 veszélyeztetett növényfajnak ad otthont a Füvészkert, ezért igen különleges helyszíne lehet az esküvőnek.

Ha valaki járt már a Füvészkertben, biztosan visszatér. A sok csodálatos növény, a bambuszerdővel övezett aprócska tó és a varázslatos kastély fantasztikus hangulatot kölcsönöz az esküvő különleges eseményének. Mi segítünk Önöknek az esküvőszervezésében és a rendezvényhelyszín kialakításában is.

Ha minket választanak, pazar környezetben, egy meghitt és családias esemény részesei lesznek a vendégek!

Ha szereti a természet közelségét, a különleges növényeket és ilyen környezetben, mégis a fővárosban esküdne örök hűséget, akkor válassza a Füvészkertet helyszínül!

Természettudományi Múzeum (a Ludovika mellett)

A múzeum rendezvényre alkalmas termei 40-től 1.800 négyzetméterig bérelhetők. Kiállítóterei, termei különleges helyszínt kínálnak reprezentatív események, konferenciák, előadások, sajtótájékoztatók, bemutatók, filmforgatások és igényes munkahelyi rendezvények lebonyolítására.

Az üvegpadlóval fedett, süllyesztett korallzátony, a kupolába felfüggesztett 2 tonnás bálnacsontváz, a természettudományos kiállítások egzotikus környezetet nyújtanak a vendégek számára. A kupolacsarnok 650 m2, a kiállítási csarnok mintegy 1800 m2 nagyságával egyedülálló a budapesti rendezvényhelyszínek kínálatában, emellett még a kávézó 100 m2, a Semsey Andor előadóterem 120 m2, a tetőkert 1000 m2, valamint a lovarda 140 m2 területe is rendelkezésre áll.