logo3
chef-2

Hívjon minket most!

+36 209 333 880

Nézzen
be
hozzánk

Ha party… legyen party service…
legyen a PARTEAM!!

logo3

Hívjon minket most!

+36 209 333 880

Nézzen be hozzánk

Ha party… legyen party service…
legyen a PARTEAM!!

Visszajelzések

„…Jó reggelt, nagyon köszönöm az üdvözletet! -de ha hiszi, ha nem tegnap (is) gondoltam Önökre, én is mindenképpen szerettem volna elküldeni a jókívánságaimat az új esztendőre – mert a mai világban nagyon kevés az olyan megbízható, rugalmas, kedves partner mint az Önök csapata. Ehhez gratulálok!!! 20 évvel ezelőtt evidens volt, hogyha felemeltük a telefont és volt már üzleti kapcsolatunk, utána a dolog működött automatikusan a megbízhatóság talaján, akár 20 évig is- ugyanúgy. Na ez ma már olyan mint a fehér holló, sokan a fiatalok közül nem is ismerik ezt a fajta, azért még létező üzleti kapcsolatot. Boldog vagyok, hogy megismertük egymást és kívánom, hogy sokáig dolgozhassunk „csapat” munkában Önökkel. A jó egészség mellé kívánok még sok-sok mosolyt, baráti szót és újabb és újabb jó üzleti lehetőséget. Szép ünnepet, boldog új évet! Szeretettel P. Klári…”

P. Klári

„Kedves Gábor!

Engedje meg, hogy még egyszer megköszönjem a konstruktivitását és hajlékonyságát, hogy nemcsak tolerálta a szervezés tökéletlenségeit, de azonnal segített megoldani a nehéz helyzeteket. Nem vagyok benne biztos, hogy minden más cég hasonlóan járt volna el. Erre gondolni fogunk, amikor a hasonló alkalmakkor az étkezések helyszínét kiválasztjuk.

Üdvözlettel Kiss Gábor”

Kiss Gábor

Kedves Gábor!

Nagyon szépen köszönünk mindent! Azt hogy minden nagyon finom volt és azt hogy ilyen flottul ment az egész este! A jövőben minden házasodó, rendezvényt szervező ismerősünknek jó szívvel fogjuk ajánlani Önöket!

Üdvözlettel: Andrea és Balázs

Andrea és Balázs

„Tisztlelt Igazgató Úr!

Engedje meg, hogy ezúton is kifejezésre juttassam elismerésemet a hatvanadik születésnapom alkalmából rendezett tudományos ülés után az Ön és munkatársai által lebonyolított fogadással kapcsolatban. A fogadás mind egyszerű; magyar ízeket nyújtó jellegében, mind a szervezés és felszolgálás módjában elnyerte az összes résztvevő elismerését. Bízom benne, hogy a magyar ízlésvilágot újra alkalmazó rendezvényük példaértékű lehet hagyományaink ezúton történő megőrzésére is.

Szívélyes üdvözlettel, Dr. Bertók Lóránd egyetemi tanár, az orvostudományok doktora Frederic Joliot-Curie Országos Sugárbiológiai és Sugáregészségügyi Kutatóintézet”

Dr. Bertók Lóránd

„Tisztelt Kovács Gábor!

Engedje meg, hogy tolmácsoljam Bánhegyi professzor úr köszönetét. Magas színvonalú munkájukkal, kitűnő élteleikkel, figyelmességükkel, udvariasságukkal hozzájárultak az ünnepség zavartalan és magas szintű lebonyolításához. A rendezvény résztvevőitől csak pozitív visszajelzéseket és dicséretet kapunk, melyben Önöknek igen nagy szerepe van.

További munkájukhoz sok sikert kívánunk.

Üdvözlettel:

Dr. Bánhegyi Gábor és Bombiczné Gyöngyi”

Dr. Bánhegyi Gábor és Bombiczné Gyöngyi

„Kedves Gábor!

Szeretnénk megköszönni a munkáját, amit a 2018 június 09-ei esküvő érdekében végzett. A szervezésével elégedettek voltunk.
A helyszín – a Füvészkert – fantasztikus, köszönjük, hogy az időt is lebeszélte illetékes helyen. Az ételek minősége, mennyisége kifogástalan, sokan dicsérték. A fogadás is rendben volt, s a büféasztalos kínálás tényleg remek. A kiszolgáló személyzet udvarias, figyelmes volt, különösen a főpincér előtt le a kalappal.Jól éreztük magunkat, a fiatalok határtalanul boldogok voltak, mert minden úgy volt, ahogy eltervezték. Több vendégünk is hangot adott elégedettségének. Ha több gyerekünk lenne, ismét ide mennénk! Mivel nincs, csak ajánlani tudjuk másoknak.
További munkájához sok sikert és jó egészséget kívánunk!

Üdvözlettel: Tankó László és Tankó Lászlóné Marika”

Tankó László és Tankó Lászlóné Marika

Bella

Klement Judit